fredag 5. mars 2010

Gratis bøker er ikke å forakte

Jeg er så heldig at jeg mottar boken Aldri alene av Lori Lansens kostnadsfritt fra Juritzen forlag. Dette på grunn av at jeg meldte min interesse på bokelskere.no.

Gratis er gøy, håper boken blir en god lese opplevelse!


Her er litt om boken jeg snart mottar i posten:
Rose er 29 år og har aldri tilbrakt et minutt borte fra sin tvillingsøster Ruby. Hun har aldri gått en tur alene eller hatt en privat samtale. Likevel har hun aldri sett sin søster i øynene.
I Aldri Alene forteller Rose om hvordan søskenkjærligheten kan overvinne alt. Om hvordan drømmer kan gi kraft så det umulige blir mulig.
Rose og Ruby er siamesiske tvillinger, men dette er ikke en problematisk roman om å være annerledes. Dette er en fortelling om samhold, vilje og jakten på kjærlighet. Vi skal ikke røpe de mange overraskende vendingene romanen tar, men vi lover en historie som vil gi deg et varmt hjerte.

“Aldri Alene er en ballade om to spesielle og fortryllende jenter som lever sine
pussige, men vanlige liv i et landlig hjørne av Canada. Historien glir forbi som
en drøm i vannfarger, og skaper poesi av hverdagsliv, lidenskap og
mellommenneskelige forhold. Lansens har en mild og åpen måte å skrive på, og
gjør jentenes forhold om til et slags perfekt ekteskap, harmonisk og
evigvarende.” -The New York Times


”Jeg lover: Du vil aldri glemme denne unike fortellingen. Lori Lansens blanding av tragedie og komedie kommer til å røre deg dypt.” -Isabel Allede


8 kommentarer:

 1. Jeg har også meldt meg på og mottar boken i posten snart :) Jeg har en slags fascinasjon for tvillinger, så denne boka gleder jeg meg virkelig til å lese. Blir også spennende å lese hva du mener om boka. Ønsker deg ei fin-fin helg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til deg også da :) Det skal bli spennende å lese om siamesiske tvillinger. Så sammenligner vi opplevelesen snart. Ha en fantastisk helg.

  SvarSlett
 3. Den høres flott ut - det blir spennende å høre om den er like bra som den virker...

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fascinerende bok, og nå som jeg har lagt meg til som følger gleder jeg meg til å lese mer om den! Oppdaget nettopp bloggen din via Lindmussens verden: )

  SvarSlett
 5. Er boken bra? Morsomt forfatternavn på den andre boken du leser nå forresten!

  Ha he - god helg!

  SvarSlett
 6. Jeg fikk boken i går, så jeg har kun lest noen sider. Du må ha litt tålmodighet Tonemor :)

  SvarSlett
 7. Hei igjen. Hvordan går det med lesingen? Liker du boka? Det går seint med lesingen her, har så mye annet å styre med.

  Over til noe annet. En liten forespørsel: Har du lyst til å bli med å lage ei liste over verdens beste bøker? http://beatelill.blogspot.com/2010/03/kom-med-forslag-til-hvilke-bker-som.html

  SvarSlett
 8. Heisann Beatelill, Her går det også tregt med lesningen, historien fenger meg ikke, det blir for liten utvikling i historien tror jeg. Har betemt meg for å lese videre for det kan jo hende at dette er en av de bøkene som er fantastiske, bare du kom til siste ark.

  Hva synes du så langt?

  SvarSlett